miercuri, 9 iunie 2010

Bucuria: o stafida minuscula sau un pepene urias?


Citeam azi ceva frumos care a trezit in mine dorinte ce dormitau latent. Un citat spune ca cei mai frumosi cercei se fac din cirese. Un lucru atat de simplu si totusi atat de greu de admirat. Frumusetea lucrurilor nu doar ca sa gaseste in inima celor ce le acorda importanta si le admira, dar cresc odata ce noi crestem in simplitate si puritate si ne desprindem de lucruri complicate , nesatisfacatoare. Am redescoperit k am o pasiune pt lucrurile simple si totusi ,ma complic mult prea des, creend un sentiment de apasare si nemultumire. Azi am hotarat, ca vreau sa ma bucur de fiecare picatura de adevar cu care stau de vorba, de fiecare galeata de cuvinte pe care o consum impreuna cu oamenii importanti din viata mea, de diminetile cand pot merge desculta prin roua(desi niciodata nu am facut acest lucru ), de glasul randunelelor in bataia razelor de soare, de cafelele uneori prea indulcite alteori prea amare, de fiecare salut pe care il primesc uneori impartial alteori deloc, de rugina viselor prea mult plouate, de tot si toate!Daca ma pot bucura, aleg sa fac asta de buna voie si nesilita de nimeni. Stiu ca schimbarea incepe cu mine. Schimbare, numai zaboi, ai mult de lucru.Ia-ma de mana, sa pornim la drum

4 comentarii:

  1. http://www.catelus.net/

    Inscrie-te si ai sansa de a castiga premii minunate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile simple te fac sa simti ca traieti cu adevarat.Foarte frumos,impresionant citesc cuvintele tale scrise aici si....esti foarte talentata :))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Azi am hotarat, ca vreau sa ma bucur de ... rugina viselor prea mult plouate" foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult de apreciere...frumos gest. Orice apreciere ne poate ridica stima de sine cu o treapta mai sus, in diferite circumstante:)

    RăspundețiȘtergere